Bibliotheken

 • ZB Middelburg Bekijk details

  ZB Bibliotheek van Zeeland ZB is de Openbare Bibliotheek in Middelburg, Wetenschappelijke Bibliotheek voor Zeeland en Provinciale Ondersteuningsinstelling. ZB is het hart van kennis, informatie en cultuur in Zeeland. Zelfservice Dagelijks tijdens alle openingstijden. Je kunt zelf gebruikmaken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften en kranten lezen. Klantenservice Dagelijks tijdens alle openingstijden. Hier kun je terecht voor algemene...

  Bekijk details van ZB Middelburg

 • de Bibliotheek Utrecht Bekijk details

  de Bibliotheek Utrecht heeft naast de Bibliotheek Neude nog 12 wijkvestigingen.

 • Rozet Centrum Arnhem Bekijk details

  De Bibliotheek, gevestigd in Rozet, is dé plaats in Arnhem voor informatie, kennis, cultuur en leesplezier voor en van iedereen. We prikkelen de nieuwsgierigheid, geven inspiratie en nodigen uit tot ontmoeting.

  Bekijk details van Rozet Centrum Arnhem

 • de nieuwe bibliotheek | Stad Bekijk details

  In deze nieuwe bibliotheek komt alles samen; spraakmakende architectonische vormgeving en de spannende inrichting, waarin de collectie volgens de interessegebieden van klanten bij elkaar geplaatst is.

  Bekijk details van de nieuwe bibliotheek | Stad

 • Forum Groningen Bekijk details

  Forum Groningen: film, exposities, bibliotheek, cursussen, jeugdactiviteiten, Storyworld en meer!

 • Bibliotheek Rotterdam, Centrale Bibliotheek Bekijk details

  De Bibliotheek Rotterdam bestaat uit de Centrale Bibliotheek en verschillende vestigingen. Met grote regelmaat vinden er tentoonstellingen en culturele activiteiten plaats, voor jong en oud. Daarnaast heeft de bibliotheek een divers aanbod op het gebied van basisvaardigheden. Let op: voor gebruik van draadloos internet heb je een leners-, instap- of dagpas nodig.

  Bekijk details van Bibliotheek Rotterdam, Centrale Bibliotheek

 • de Bibliotheek Zuid-Kennemerland Bekijk details

  De Stichting Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding. Bibliotheek Zuid-Kennemerland levert diensten aan 6 gemeentes met in totaal 240.000 inwoners en heeft 10 vestigingen, plus de Stationsbibliotheek in Haarlem.

 • OBA Oosterdok Bekijk details

  OBA Oosterdok op het Oosterdokseiland is met een oppervlakte van 28.000 vierkante meter de grootste bibliotheek van Nederland. Op de 7e etage vind je het OBA Theater met 250 zitplaatsen. Daarnaast is er een restaurant met terras dat een spectaculair uitzicht biedt over de stad.

  Bekijk details van OBA Oosterdok

 • Tresoar Bekijk details

  Tresoar is dè plek waar je informatie ziet, vindt en hoort over je achtergrond, je huis, je dorp en misschien zelfs een stukje van je eigen identiteit. In ons gebouw bruist het van activiteiten voor jong en oud: concerten, lezingen, tentoonstellingen, educatieve projecten, kindercolleges. Daarnaast is het een ideale ruimte voor wetenschappers, genealogen, studenten en scholieren om in alle rust (samen) te kunnen werken aan onderzoek. Tresoar is de bewaarplaats van de geschiedenis van Fryslân. Je...

  Bekijk details van Tresoar

 • Rozet Bibliotheek Pluscollectie Bekijk details

  Als PLUSbibliotheek zijn wij dé openbare bibliotheek voor geschiedenis in Nederland. Onze pluscollectie Geschiedenis verbindt verleden, heden en toekomst voor alle Nederlanders. In het Erfgoedcentrum vertelt en verdiept de unieke Gelderse collectie van de Gelderland Bibliotheek het verhaal van Gelderland, met o.a. uitgebreide aandacht voor onze collectie Market Garden. Jong en oud maken op laagdrempelige wijze kennis met het Gelders erfgoed en de Gelderse identiteit in beeld, geluid en bijzondere...

 • De Bibliotheek LocHal Bekijk details

  Iedereen is van harte welkom in de Bibliotheek Midden-Brabant. Wij werken met zelfservice-uren. Dit betekent dat je van 8.00 tot 9.00 uur (op ma t/m vr) zelfstandig materialen kunt zoeken, lenen en inleveren. Vanaf 9.00 uur zijn er medewerkers aanwezig om je te helpen.

  Bekijk details van De Bibliotheek LocHal

 • Centre Céramique Bekijk details

  Je bent van harte welkom bij Centre Céramique! Loop binnen om een tijdschrift of krant te lezen, het internet te gebruiken (gratis WiFi), een boek in te kijken, een tentoonstelling te bezoeken of deel te nemen aan een (gratis) activiteit. Met een abonnement kun je boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s lenen.

  Bekijk details van Centre Céramique

 • Bekijk details van Centrale Bibliotheek